Ainult naistele: 6 seksimänguasja, mis sul juba kodus olemas on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraan
Kraan Foto: SCANPIX

Veebisait thefrisky.com pani kirja seksimänguasjad, mille kohta sa ilmselt ei teadnudki, et need sul juba olemas on.

1. Seljamasseerija. Odava seljamasseerija leiab igast apteegist, kuid võib kihla vedada, et üheksal juhul kümnest ei kasutata neid seljal. Boonuseks on suur käepide.

2. Pesumasin/kuivati. Üks sõna - tsentrifuug. Nagu seksigagi, pead ootama õiget hetke. Hüppa peale, hüppa maha, lõpeta koristamine.

3. Vibreeriv mobiiltelefon. Saadaval on kalleid kaugjuhitavaid vibraatoreid, kuid võid valida ka vaese mehe tee ja kasutada telefoni. Ei mingit kohmakat pulti, säti mobiil vibra peale, mähi toidukilesse, pane püksi ja lase mehel helistada.

4. Elektriline hambahari. Tehtud selleks, et jõuda ligipääsmatutesse kohtadesse, on selle võnked piisavalt tugevad hambakiviga võitlemiseks, kuid piisavad hellad intiimpiirkonnale. Lisaks on need enamasti taaslaetavad, mistõttu ei pea raiskama raha patareidele. Kasuta harjasteta poolt ning mõnule.

5. Vannitoa kraan. Kõik räägivad masseerivast dušiotsikust, kuid see ei saa tavalise vannikraani vastu. Heida vannis selili, jalad seinal, nii et moodustad 90-kraadise nurga. Keera kraan lahti ja saa märjaks!

6. Tekk. Lama alasti selili, hoia ühest teki otsast jalgadega ja teisest kätega ning liiguta puusi üles-alla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles