Üksikvanem Evelin jäi kaaslaseta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üksikvanem otsib kaaslast» - Andres, Alar ja Evelin
«Üksikvanem otsib kaaslast» - Andres, Alar ja Evelin Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saatesarjas «Üksikvanem otsib kaaslast» käisid enamik osalisi teisel kohtingul ning saadeti välja järjekordsed kosilased.

Esmalt nägime Reinu esimest kohtingut. Temast oli huvitatud neli naist ning nood pidasid meest toredaks ja heasüdamlikuks.

Reinu muljed kohtumisest olid äärmusest äärmusesse ja ta tahtis kõiki naisi rohkem tundma õppida.

Leena läks koos kosilastega savi voolima ja ta tegi meestele ülesandeks vormida naisekuju. Ta rääkis, et eelmise pikema suhte rikkus teise poole mitte austamine.

Leena arvates valmistas kõige parema kuju Mihkel ning nad said preemiaks õhtusöögi restoranis. Leena otsustas saatest minema saata Heiki, sest ei tundud temaga tõmmet.

Ruti teine kohting noormeestega viis nad metsa lõkke äärde aeg veetma. Jaagule ja Kaarlile saabus uus konkurent Mihkel, kes jagas naise huvi pallimängude vastu.
Rutt saatis välja Kaarli, sest nende jutud ei klappinud.

Veljo valis esimeses saates 11 naise seast välja kuus ning seekord pidi lahkuma kolm. Ta rääkis, et naisel peab olema huumorisoon ning meenutas, et eelmises suhte lõhkus see, et nad kasvasid naisega lahku.

Veljo saatis välja Kadrimai ja Isabelli, kellega ei leidnud ühist keelt, ning Viigi, kes ei jõudnud kohtingule.

Eveliniga tuli Kannu kõrtsi kohtuma vaid Andres, kes esitas ka paar laulu. Evelini arvates peaks meesterahvas end eelkõige vabalt tundma ja tema meelest pingutas Andres üle.

Evelinil ei klappinud mehega üldse ja ta otsustas oma elu üksi jätkata.
Andres ei pettunud otsuses, sest nägi juba esimesel kohtumisel, et ei meeldi naisele nii palju kui konkurent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles