Galerii: särtsakas ja glamuurne Babulja tähistas grandioosset sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linna lõbusaim Vanaema kutsus kokku oma lapsukesed ning tähistas koos Jack Danielsiga suurejooneliselt Babulja 9. sünnipäeva laupäeval, 28.novembril Lounge Deja Vu’s. Seekordne Babulja ületas kõiki eelnevaid nii rekordarvu külastajate kui ka enneolematu lavashow`ga. Lugematud šampanjapudelid ja säraküünlad, välismaised kuumad artistid- nende saatel kestis meeletu pidu varajaste hommikutundideni.

Üheksa aastat parimaid pidusid on seljataga ning Vanaema on särtsakam kui kunagi varem. Selle tõestuseks korraldas ta ülelinna sünnipäeva, kus jätkus meelelahutust ja üllatusi hommikuni! Babulja oli sünnipäeva puhul spetsiaalselt kohale kutsunud Venemaa tantsutrupi Show-Ballet EUPHORIA. Lisaks olid  kohale tulnud ka mitmed avaliku elu tegelased, kes elasid kaasa suurejoonelisele lavashow`le ning nautisid tuledesäras glamuurset õhkkonda.

Foto: Jaanar Nikker

Peolt ei puudunud taaskord ka külm viin, maitsev zakuska ja kaunid naised. Kaasahaaravaid ja kuumasid vene hitte mängis DJ Peterson.

Foto: Jaanar Nikker

Sel nädalal on ootamas sekeldusi täis öö Grand Hotel Budapestis, kuhu Déjà vu teid üheks ööks viib! Rohkem infot peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles