Elu24 video! Mikk Mäe: mina fono pealt ei laula

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mikk Mäe andis täna välja oma debüütalbumi, mis kannab lauljaga sama nime. Mikk käis Elu24 stuudios, kus rääkis nii uuest plaadist kui niisama muusikast.

Plaadi nime taga erilist taustalugu pole. Tundus, et plaat enda järgi nimetada, on õige otsus. Miku sõnul saab plaadil kuulda raadiosõbralikku popp-rocki.

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Mikk alustas singli lindistamist kohe peale teleprojekti lõppu. Suvel oli lauljal ka mitmeid esinemisi, kuid siis esitati oma lugusid akustilises versioonis. Sügisel võttis Mikk osa juba saatest «Su nägu kõlab tuttavalt». 

Mikul on näosaatest helged mälestused ning võitjaks pakub ta Juss Haasmad. 

Kuigi Eestis on Mikule sarnaneivaid lauljaid veel, ei pabista selle pärast, et keegi tema kuulajaskonda ära võtma hakkaks.

Tallinna fännid saavad uue plaadi muusikat kuulda juba 17. detsembril Von Krahlis. Lisaks sellele läheb Mikk peagi ka jõulutuurile. Laulja kinnitas ka, et tema fono pealt ei laula, seega saab iga külaline kuulda Miku pärishäält.

Mikk Mäe kontsertidel saab silma peal hoida tema Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles