Šveitsi politsei avaldas foto, millel on näha narkomuula sisikonda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin
Kokaiin Foto: SCANPIX

Šveitsi politsei arreteeris tosin inimest, kes on seotud Aafrika narkovõrgustikuga ning kes toimetasid Šveitsi kümneid kilogramme kokaiini.

Narkopolitseinikud pidasid kinni 11 meest ja ühe naise ajavahemikul 2014. aasta detsembrist kuni selle aasta septembrini, edastab The Local.

Politsei sai arreteeritutelt kätte 4,6 kilogrammi kokaiini, mille turuväärtus on 500 000 Šveitsi franki. Lisaks konfiskeeriti 33 000 Šveitsi franki  ja 9700 eurot sularaha.

Narkomuulade tabamisoperatsioonid toimusid Jura piirkonnas, Zürichis, Bernis, Lausanne`is, Renens`is, Territet´s, Chavornays ja Bielis.

Arreteeritute vanus jääb 23 ja 43 eluaasta vahele ning nad pärinevad Nigeeriast, Ghanast, Elevandiluurannikult, Eritreast ja Poolast.

Uurimine näitas, et narkomuulad vedasid kaupa oma maos väikestes kapslites, millest igaühes oli üks gramm kokaiini.

Hollandist ja Hispaaniast pärit narkootikum veeti seega väga riskantsel viisil Šveitsi.

Vaudi politsei avaldas sel nädalal ühe narkovedaja kehast tehtud röntgenpildi, millel on näha maos olevaid narkokapsleid.

Šveitsi politsei jätkab narkovedamisjuhtumi uurimist.

 Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles