Galerii: erakordne ja lummav vaatemäng Mata Hari buduaaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 27. novembril kutsus Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, sest taaskord leidis aset koostöös Hõbe Vodkaga toimuv Le Grande Spektaakel  e. Suur  Vaatemäng, mille seekordseks teemaks oli salapärane «Mata Hari's Boudoir».

Pidudesari, mis on tuntud oma enneolematute lavashow'de poolest, üllatas ka seekord oma külastajaid meelierutava vaatemänguga. Etendus viis publiku põnevale ja meelierutavale teekonnale Hollandi eksootilise tantsija Mata Hari buduaari, kus ei puudunud ka müstilised tantsijad ja salapärane muusika. 

Foto: Jaanar Nikker

Üheöine «Spektaakel» on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning kutsub koostöös Hõbe Vodkaga iga üritusega aina enam külastajaid oma maagilisse maailma. Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Foto: Jaanar Nikker

Ka sel nädalal tasub külastada Lounge Deja Vu'd, sest juba reedel, 4.detmebril toimub esmakordselt Grand Budapest Hotel, mis toob pöörase hotelli elu koos seiklustega üheks ööks Tallinnasse! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles