Ants Taela arvates meenutas Nõid-Nastja esimeses tantsus lõbunaist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuues saade
Tantsud tähtedega kuues saade Foto: Jelena Rudi

Kui žüriiliikmed Merle Klandorf ja Jüri Nael kiitsid eilses «Tantsud tähtedega» saates Nõia-Nastja ja Marko tantsu taevani, siis legendaarne tantsuõpetaja Ants Tael tõmbas paarikesele ka veidi külma vett krae vahele.

«Kui mind kutsutakse tantsuvõistlusele kohtunikuks, siis ma tahaks esmalt hinnata ikkagi tantsimist, mitte mingeid vigureid. Aga olgu sellega kuidas on...,» kommenteeris Nõia-Nastja ja Marko esimest tantsu žüriiliige Ants Tael.

«Nastjal tuli naerunägu alles siis pähe, kui Marko ta maast lahti tõstis ja sülle võttis. Siis oli näha partneri näol kergendust, et ahh, sai jamast lahti. Aga enne seda oli jah, natukene emotsioonideta värk.»

«Ja siis, kui Nastja loo alguses, ma ei saa aru misasja, oli vist mingi pleed, alt tantsima toodi, siis mina ei saanud küll aru,  kas nüüd tuli prints ja viis vaeslapse tantsima või tuli üks härra ja võttis ühe lõbunaise sealt nurga pealt kaasa,» kritiseeris Tael.

Kuidas meeldis Nõia-Nastja ja Marko romantiline valss Sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles