Vaata! Kaisa Neitsovi debüütsinglile valmis muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Neitsov
Kaisa Neitsov Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Oktoobrikuus avaldatud loole «Kui tuleb minna» on valminud heade hooandjate abiga muusikavideo, mille režissöör-stsenarist on Helen Männik ja operaator -monteerija Virko Veskoja.

Laul ja video jutustavad iseendaga üksi olemisest ja armsa inimese koju ootamisest.

«Kontseptsiooni loomine algab laulust ja selle sõnumist- kui see tegijaid kõnetab, hakkavad protsessid justkui iseenesest tööle. Meid soosis ka tavapäraselt üsna muutliku iseloomuga Eesti ilm, mis oli võtteplatsile nagu tellitud. Kui võtta arvesse, et välivõtetel on peamiseks stressiallikaks just ilm, millest omakorda sõltub ka valgus, siis selle muusikavideo valmimist võiks nimetada küll kõige stressivabamaks võtteperioodiks, milles osalenud olen,» kommenteeris Männik muusikavideo valmimisprotsessi.

«Video võtete päevad olid väga põnevad ja kulgesid ladusalt. Olen õnnelik, et tiim sattus väga lõbus aga samas professionaalne. Oleme kõik kogemuse võrra rikkamad ja võime tehtud töö üle uhked olla,» kirjeldab võtteperioodi ja tulemust lauljatar ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles