«Millise maitse» esimene finalist on Jüri sealihakaste

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milline maitse
Milline maitse Foto: TV3

Tänase «Milline maitse» esimeses eelvoorus sai ülinapi võiduga kuuseokkakokteili ees finalistiks Jüri, kelle pakutud toiduks oli sealiha teravas mandariinikastmes. Retseptist, mille ta kodus aasiapäraste toitude eeskujul välja töötas, loodab ta eestlaste toidulauale uut jõulurooga.

Tänases poolfinaalis tuli Jüril rinda pista ülipopulaarse Kaili kuuseokkakokteiliga ning Jane algusest lõpuni ise valmistatud kanarulaadiga. Finalisti otsustas sel korral aga rahva maitse. Osalejad pakkusid oma toitu sajale inimesele, kelle otsustada oli oma lemmik. Saate päriskohtunikud ehk kokaraamatute autor Lia Virkus, toidublogija Ragne Värk ja peakokk Riho Heinmets olid osalejatele sel korral aga hoopis nõuandjateks ja abikäteks.

Hoolimata sellest, et Jüri oli endale appi kutsunud kogemustega suurköögi-kokad, jäi ta portsjonite jaotamisel hätta. Appi tõttas kohtunik Riho, kes liinitöö ümber korraldas ning taldrikud õigel ajal saja ootajani toimetada aitas.

Kaili, kes endale üldse abilisi kaasa ei võtnud, jäi samuti ajahätta. Temale pidid appi sööstma lausa kõik kolm kohtunikku.

Hoolimata sellest, et Janel sujus kõik ootuspäraselt, sai kanarulaad rahvalt kõige väiksema poolehoiu. Ühehäälse edumaaga sai finaali edasi Jüri, Kaili ja tema kuuseokkakokteili jaoks see võistlus lõppes.

Järgmisel nädalal on eetris «Milline maitse» teine poolfinaal, kus 5000 euro nimel võistlevad Ülle lambaliha heeringaga, Ragnari loomalihasoust ja Piibe kaunis tähekook.

«Milline maitse» TV3-s esmaspäeviti kell 20.30 algusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles