Kodumaine trummi ja bassi DJ ja produtsent Rusty Mustard avaldas oma esimese muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine trummi ja bassi DJ ja produtsent Rusty Mustard
Kodumaine trummi ja bassi DJ ja produtsent Rusty Mustard Foto: Facebook

Rusty Mustardi värske loo nimeks on «Drill» ning võikas muusikavideos saab näha kaadreid söögi valmistamisest komponentitest, mis selleks muidu kuidagi ei kõlba.

Kokku klopsitakse kanakoivad, munad, coca-cola, sprotid, kodujuust, feta-juust, küpsised, rumm, kalapulgad, majonees, kohvi, pasta, kaerahelbed ja muud sellist. Kõik see kooslus segatakse kokku akutrelliga, mis pole küll päris ehe.

Lugu nimega «Drill» pärineb noormehe esimeselt stuudioalbumilt, mis kannab pealkirja «Make It Happen» ja on saadaval kõikides interneti muusikapoodides ja striimingukeskkondades alates 12. detsembrist.

Rusty Mustard on noor eesti bassimuusika artist, kes on tegelenud muusika produtseerimisega alates 2010.aastast. Selle aja jooksul on ta välja andnud seitse lühialbumit ja seitse singlit.

2014.aastal asutas Rusty Mustard oma enda plaadifirma, mis kannab nime RustOut Records. Kõigest pooleteise aastaga on see välja andnud enam kui 40 reliisi. Tema plaadifirma alla kuulub üle 20 artisti enam kui 13st riigist.

Rusty Mustard Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles