McCartney perekond kardab Iisraeli kontserdi pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: AP / Scanpix

Sir Paul McCartney perekond pelgab väidetavalt mehe vastuolulist Iisraeli-reisi.

Legendaarne eksbiitel annab Tel Avivis 25. septembril kontserdi – 43 aastat pärast seda, kui riigi ametnikud keelasid ansambli The Beatles kontserdi põhjendusega, et see suunab noored halvale teele, teatab WENN.

Kuigi Paul McCartney on Iisraelis viibides kohalike salaagentide katise all, pelgavad mehe lapsed – Mary, Stella, James ja Heather – sellest hoolimata ning ei soovi, et isa pärast islamiterroristide tehtud ähvardusi plaanitud reisile läheb.

«Pauli perekond teab, et ta on sellist tüüpi inimene, kes kergelt järgi ei anna aga nad on sellegipoolest tema pärast ülimalt mures,» ütles lähedalseisev isik ajalehele Daily Express.

«Ta lapsed eelistaksid seda, et ta seal ei esineks aga samas aktsepteerivad nad seda, et nende isa teeb täpselt seda, mida ta õigeks peab ega kohku võimalike ohtude ees tagasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles