Liam Gallagher: ärge tundke häbi!

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noel Gallagher
Noel Gallagher Foto: AFP / Scanpix

Briti rock-bändi Oasis laulja Liam Gallagher pakkus Arctic Monkeysele nõu, kuidas hakkama saada kuulsusega ning sellega, et nad Inglismaal enim kõneainet pakuvad.

Gallagher meenutas enda bändi tähelendu 90ndate keskpaigas: «Kõik tundus lihtsalt paigas olevat. Kõik, mille nimel me töötasime. Mitte miski ei tundunud kummaline – ma tundsin, et me olime selle ära teeninud ning ma ei tundnud hetkegi ebamugavalt. Ja ma armastasin seda. Ja ma usun, et ka teie olete suutelised ütlema, et ma armastasin seda,» vahendab NME.

Peale seda aga nõustas mees ka praegust generatsiooni: «Ma vaatan praeguseid bände – näiteks Arctic Monkeys, ja nad tunnevad ennast ebamugavalt. Ma ei saa aru, mida nad mõtlevad. Nad häbenevad oma kuulsust? Jah see on tõepoolest piinlik, olla… tegelikult ei ole ju rock'n'roll bändiks olemises midagi häbiväärset.»

«Kui sa tunned häbi enda unistuse pärast, siis jumal hoidku küll. Ma tunneks pigem häbi, kui kutsuksin ennast luuletjaks,» lisas Liam Gallagher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles