Gabrieli-Adelina hakkab ööklubi emandaks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adelina-Raida Niftalieva
Adelina-Raida Niftalieva Foto: Kalev Lilleorg/Naisteleht

19. septembril toimub Tallinnas uue luks klassi ööklubi «Oscar» pidulik avamine, mille direktrissiks eksootiline Adelina Niftalajeva, rahvale ehk rohkem teada, kui Farmi-Gabrieli elukaaslane.

«Meie ööklubi «Oscar» pretendeerib õigustatult öise Tallinna kõige prestiižikama koha nimele,» valgustab ööklubi emand Adelina.

«Me pakume oma külastajatele kvaliteetseid kalleid jooke, luksuslikku interjööri, lõõgastavat atmosfääri ja meeldivat seltskonda. Seda tagab range luks klassi ööklubi ja nägude kontroll juba uksel. Ja muidugi mängitakse meil ka kõige moodsamat muusikat. Seda võiks peaasjalikult kutsuda stiili- kommertskaoseks.»

Ka klubi pressiesindaja sõnul on uus ööklubi eelkõige orienteeritud intellektuaalsele publikule, kes omab peent maitset ja kes soovib rahulikuks puhkuseks midagi enamat, kui õhtusöök restoranis või kokteil baarileti taga.

«Ööklubi «Oskar» kogub oma seinte vahele kindlasti tuntud poliitikuid, kultuuritegelasi, muusikuid, väljapaistvaid sportlasi ja paljusid teisi moe ja ilu järgijaid,» on klubi omanikud kindlad.

«Klubi peamiseks kontseptsiooniks oli klubi loomine, mis suudab vastata kõige kõrgematele tehnilistele nõudmistele ja rahuldada vääriliste klientide kõik nõudmised,» kinnitab ka Adelina.

19. septembril on endistes Terraariumi ruumides avatav klubi «Oskar» valla vaid pressile ja VIP-külalistele, alates 20.septembrist kogu ilmarahvale.

Tervituskõnega avaürituse külalistele esineb Adelina Niftalajeva isiklikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles