New Yorgi kiriku jõulusõimest leiti vastsündinu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu
Vastsündinu Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis asuva Holy Child Jesus Church kiriku jõulusõimest leiti esmaspäeval elus vastsündinu, kellel oli isegi nabanöör veel küljes.

Lapse leidis pärastlõunasel ajal selle kiriku esindaja, kes teatas leiust politseile, edastab foxnews.com.

«Laps oli pandud jõulusõime. Olime mõni aeg varem seadnud jõuludeks üles Jeesuse sünnistseeni kujutavad asjad. Vastsündinu mahutus kenasti sinna sõime,» teatas kirikuõpetaja Christopher Heanue.

Ta lisas, et kirikut peetakse seni paigaks, kuhu saab hüljatud lapsi jätta.

«Tegemist oli terve ja ilusa heledanahalise poisslapsega, kellel oli nabanöör küljes,» jätkas kirikuõpetaja.

Parameedikud viisid vastsündinu New Yorgi Jamaica haiglasse.

Kiriku turvakaamerate salvestistelt paljastus, et kirikusse sisenes noor naine, kelle süles oli laps, kuid naine lahkus lapseta.

Kiriku esindaja sõnul oli ta kirikust ära umbes üks tund ja millalgi siis toodi laps, kes pandi jõulusõime. Ta kuulis lapsenuttu ja hakkas uurima, kust see kostab.

«Meie kirikusse kuuluvad pered on juba hüljatud lapse vastu huvi tundnud ja soovivad teda lapsendada. Nende sõnul jäeti laps just sellesse kirikusse ning ta peaks seega tulevikus olema selle kirikuga seotud,» jätkas Heanue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles