Cheryl Cole ei lubanud jalgpallistaarist abikaasat välismaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole
Ashley Cole Foto: AP / Scanpix

Ansambli Girls Aloud staar Cheryl Cole tunnistas, et on vastutav selle eest, te tema jalgpallistaarist abikaasa Ashley Cole suundus jalgpalliklubisse Chelsea, kuna naine keelas mehel Real Madridiga liitumise.

Lauljatar ei lubanud mehel Arsenalist Hispaania klubisse üle minna, kuna kartis, et teise riiki kolimine võib ta poplauljakarjäärile saatuslikuks saada, vahendab Entertainmentwise.

«Ta on mulle alati öelnud, et ma sellest kellelegi ei räägiks, aga ma usun, et inimesed peaksid seda teadma. Ashleyle pakuti selle eest kuradi palju raha kah... leping oli juba laual, aga mina takistasin teda unistust täide viimast ja ajasin asjad keeruliseks,» ütles Cheryl Cole ajakirjale GQ.

«Miks peaksid kõik minu unistused ja lootused tema karjääri tõttu kõrvale jääma? See oleks tähendanud seda, et ma oleksin pidanud oma karjäärist loobuma, aga ma ei olnud selleks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles