Elu24 loosib pileteid Lior Suchardi suurejoonelisele etendusele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LIOR SUCHARD - Master mentalist`i üleloomulik show jõuab Eestisse!
LIOR SUCHARD - Master mentalist`i üleloomulik show jõuab Eestisse! Foto: Erakogu

Meister-mentalisti LIOR SUCHARDi esmakordne esinemine Eestis toimub 29. novembril Nordea Kontserdimajas.

Vaatamata maailma kuulsaima telekineetiliste ja selgeltnägija võimetega elegantse šõumehe pingelisele esinemisgraafikule ja suurele populaarsusele kõikidel mandritel, õnnestus Worex Media Groupil kutsuda ta Eestisse esinema.  

Üllatusi täis õhtul saab iga külaline olla tunnistajaks lõbusale, üleloomulikule ja uskumatule šõule ning soovi korral osaleda ka ülemaailmse kuulsusega LIOR SUCHARDi lavapartnerina. Meister-mentalist ei ürita enamat, kui muuta kehtivat ettekujutust inimvõimetest ning tema šõu järel ei tundu maailm enam kellelegi endine.

Foto: Erakogu

Tema jaoks on tühiasi peatada kell, painutada pilguga kõveraks metallmünt teie taskus, kusjuures suletud silmadega ning ära arvata rahatähe seerianumber, mille te võtate oma isiklikust rahakotist. Ta ütleb täpselt ära iga täringu numbri ja seepärast on tal ka sissepääsukeeld maailma kõikidesse  kasiinodesse.

Elu24 loosib välja 2x2 piletit Lior Suchardi esmakordsele esinemisele Eestis. Et saada õnnelikuks võitjaks, kirjutage meile aadressile toimetus@elu24.ee märksõnaga «Lior Suchard» ning öelge, miks peaksite teie pileti saama. Võitjatega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles