Pariisi terroris hukkus oma kodu aknast juhusliku kuuli saanud mees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi terrorirünnak
Pariisi terrorirünnak Foto: SCANPIX

Prantsusmaa pealinnas Pariisis pandi möödunud reedel toime mitu terrorirünnakut, milles hukkus 129 ja sai vigastada 350 inimest.

Hukkunuid oli enim Bataclani kontserdimajas, kus USA bändi Eagles of Death Metal kontserdil aset leidnud tulistamises hukkus 89 inimest, edastab Daily Mail.

Nüüd ilmnes, et hukkunute seas oli mees, kes ei olnud kontserdimajas, vaid oma kodus, mis asub kontserdipaigast üle tänava.

52-aastane restoranitöötaja Stephane Hache oli kodus lahtise akna juures, kui ta Kalašnikovi relvast juhusliku kuuli sai.

Hache üüris Bataclani kontserdipaiga vastas asuvas majas stuudiokorterit.

Uurimine näitas, et sooja õhtu tõttu oli aken lahti, kuul sisenes aknast ja tabas meest.

Päästetöötajad ja politsei tegelesid esmalt Bataclani ohvritega ning juhusliku kuuli saanud isik leiti rohkem kui päev pärast tragöödiat.

Prantsusmaa läänerannikul Sables-d'Olonne´is elavad vanemad hakkasid muretsema, kui kuulsid, mis Pariisis toimus ja helistasid pojale, kuid neil ei õnnestunud temaga kontakti saada.

Politsei läks siis Hache korterisse uurima ja leidis surnukeha.

Prantsuse politsei teatel on terrori taga äärmusrühmitusega Islamiriik seotud isikud, kellest Pariisi veresauna korraldajaks peetavat Abdelhamid Abaaoudi otsitakse taga rahvusvaheliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles