TV3 uue laulusaate osalejaid hindavad Nõgisto, Tali ja Makarov

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Makarov
Jüri Makarov Foto: TV3

TV3 sügishooaja saatesarja «Laulud tähtedega» laulupaare hakkavad hindama rohkelt rahvusvahelist tunnustust kogunud muusikamänedžer ja produtsent Kadri Tali, muusik ja tuntud režissöör Jaanus Nõgisto ning mitmekülgne muusikamaailma ekspert Jüri Makarov. 

«Olen veendunud, et eestlased on üks andekas rahvas ja soovin aidata sellele avalikult kinnitust leida. Tahan uskuda, et see saade kannustab meid oma eluväärtusi ümber hindama ja ennastki muutma: vabamaks, julgemaks, armastusväärsemaks,» ütles Kadri Tali saates osalemist kommenteerides.

«Lõppude lõpuks on see ju kõigest mäng, kuid suurema eesmärgi nimel – selleks, et ennast proovile pannes kedagi aidata.»

Jaanus Nõgisto loodab, et saatest saab heatahtlik ja optimistlik muusikaline meelelahutus selle sõna kõige paremas mõttes.

«Ma tean paljusid inimesi, kes on mõnest muust valdkonnast - poliitika, ajakirjandus jm – läinud muusikasse, vastupidiseid näiteid on vaid üksikud. Ehk tekib siit saatest mõni särav näide,» sõnas Nõgisto.

«Ootan saatelt ootamatusi, sest me teame mingeid inimesi liiga ühekülgselt; ehk avastame, et keegi, kellest me seda üldse ei oota, oskab hästi laulda,» lisas žüriiliige Jüri Makarov.

Kohtunike antud punktide ja televaatajate häälte koondtulemusena langeb igas saates kõige vähem hääli saanud laulupaar välja. Võitjapaar saab võimaluse annetada pool miljonit krooni enda poolt valitud heategevuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles