Galerii: Perit Muuga esitles sünget ja romantilist kollektsiooni «Personal Jesus»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 18.novembril esitles moekunstnik Perit Muuga Rock Cafes oma uut müstilist kollektsiooni «Personal Jesus».

Perit Muuga uus kollektsioon «Personal Jesus» koosneb põhiliselt glamuursetest ja luksuslikest õhtukleitidest, mis on eriti sobivad just saabuvaks jõuluhooajaks. Samas on kollektsioonil ka teine pool, kust leiab salapäraseid kapuutsidega kleite ja mantleid. Kollektsioonist leiab ka juba varasemast populaarseks saanud hunditemaatikat. Läbivateks toonideks on must ja punane, särtsu annavad luksuslik kuld ja hõbe. Lisaks riietele on uues kollektsioonis ka ristimotiivide ja ornamentidega kaelaehted ja kõrvarõngad, samuti vööd.

Foto: Marianne Ubaleht

Kollektsiooni intrigeeriva pealkirja näol on siiski tegemist vaid sümboliga, kollektsioon pole seotud kindla usundiga. Personal Jesus on lugu isiklikust lunastajast. Kõigil meil on elus keegi või miski, mis meid hoiab ja kaitseb, ei mõista hukka ja andestab. Olgu selleks siis kallis inimene, südamelähedane hobi või mis iganes osa meie elust. Samas on see tihti seesama, mis meid rahutuks muudab ja ahistab. Kuigi võime aegajalt muutuda kannatamatuks ja selle eest põgeneda, siiski pöördume alati tagasi, et leida taas lohutust ja lunastust.

Foto: Marianne Ubaleht

Moehuvilistele lõi õhkkonda andekas laulja Kene Vernik.

Foto: Marianne Ubaleht

Perit Muuga ateljee asub aadressil Masina 22 ning on avatud E-R 12-19, L 12-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles