Elu24 video! Maiken: raputame «Valgel Gospelil» suured lauljad tavapärasest kontekstist välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maiken on olnud «Valge Gospeli» muusikaline juht selle loomisajast peale. Nüüdseks on kontsert-show jõudmas publiku ette 5. korda. Mida on sisaldanud endas nii hullumeelse projekti eestvedamine, milliseid üllatusi on ette tulnud, milliste väljakutsetega on tulnud rinda pista ja kes on need inimesed kelleta läbi ei aja? Vastused oma küsimustele saimegi Maikenilt.

2006. aastal alguse saanud kontsert osutus elujõuliseks ja tähistab oma viiendat kohtumist publikuga. Kõik pole läinud küll nii libedalt, kui ideaalmaailmas olla võiks, kuid kontserdid on kandnud endas suurt rõõmu ja aina vingemaid etteasteid. Julgustükki on ette võtma kannustanud suur publiku huvi ning iseenda, meeskonna ja lauljate täielik pühendumus.

Maiken pole sarnasel kontserdil kunagi viibinud, inspiratsiooni on hoopis ammutatud «Sister Act» filmist. «Mulle õudsalt see film meeldis. See võis alateadlikult mõjutada mind,» ütleb Maiken.

Koostöös «trikivabrikuga» luuakse endalegi ootamatut. Maiken sõnab: «See pole lihtsalt kontsert, see on show!» Ta lisab: «Tahame sel kontserdil suured lauljad raputada teise konteksti, et nad ei teeks seda, mis on ootuspärane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles