Charlie Sheen: Bree Olson valetab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen endine tüdruksõber Bree Olson
Charlie Sheen endine tüdruksõber Bree Olson Foto: SCANPIX

Charlie Sheen teab, et mitmed tema endised sekspartnerid valmistuvad teda kohtusse andma, kuid tema sõnul pole Bree Olsonil selleks mingit alust.

Sheenile lähedased allikad ütlesid TMZ-le, et Bree valetas Howard Sterni saates, kui ta väitis, et elas koos Sheeniga ajal, mil tal HIV diagnoositi ja mees hoidis seda tema eest saladuses.

Sheen rõhutab, et ta sai oma haiguses teada alles pärast naasmist tuurilt, mis lõppes 3. mail 2011. Olson jättis Sheeni sõnumi teel maha aga kaks nädalat enne seda kuupäeva.

TMZ nendib, et tegemist on tõesti lühikese ajaga, kuid allikate sõnul on tähtis, et Charlie'l puudus Breega olles igasugune teadmine oma haigusest.

Sheen avaldas teisipäeval, et tal diagnoositi nelja aasta eest HI-viirus. Tema endine tüdruksõber Bree Olson väitis, et Sheen seksis temaga ilma, et oleks teda haigusest teavitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles