Ozzy Osbourne´i jaoks jäi Lennoni surmapäeval maailm seisma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: AP / Scanpix

Rokkar Ozzy Osbourne oli niirvõrd jalust rabatud, kui ta abikaasa Sharon teatas talle 1980.aastal, et eksbiitel John Lennon on mõrvatud, et mehe sõnul jäi tema maailm seisma.

Osbourne´i lemmikansambel on The Beatles ja tal oli Lennoni surmast rääkiva uudisega väga raske leppida, kirjutab Contactmusic.

 «Minu jaoks jäi maailm seisma, kui Sharon ütles, et John Lennon on New Yorgis maha lastud. Ma ei suuda isegi kirjeldada, mida ma tundsin. Kui ta oleks olnud poliitik, sõdur või ükskõik kes teine, oleksin ma öelnud: «Mis teha, ta teadis, et see nii läheb, kui ta selle ala valis.». Aga see lootuse ja rõõmu hulk, mida ta inimestele tõi, oli lihtsalt märkimisväärne,» ütles Osbourne.

«Ma mõtlen tihti sellest, kas nad oleksid uuesti kokku tulnud. Ma ei näinud kunagi The Beatlesi kontserti. Ma olen küll näinud Paul McCartneyt esinemas, aga biitleid ei näinud ma kunagi ja ma oleks väga tahtnud neid esinemas näha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles