Fotod ja video! Anastassia Kovalenko osales särtsakal fotoseerial

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ringrajasõitja ja parim naismotosportlane Anatassia Kovalenko alustas koostööd kodumaise spordiennustusportaaliga OlyBet, mille toel loodab kaunitar uuel hooajal veel paremaid tulemusi näidata. Esimeseks koostööprojektiks sai vahva fotosessioon mootorratta seljas.

Eesti aasta parimaks naismotosportlaseks tituleeritud Anastassia Kovalenko valmistub uueks rahvusvaheliseks hooajaks, millele paneb õla alla spordiennustusportaal OlyBet.

Foto: Andres Raudjalg

«Euroopa sarja naisarvestuse 2. koha omanik Kovalenko alustas sellel aastal oma rahvusvahelist karjääri ning jõudis koheselt tippu – meie armastame Eesti sporti ja kindlasti soovime toetada särtsakamaid staare,» selgitas OlyBeti juht Veiko Krünberg, miks just Anastassia OlyBeti uueks esindusnäoks valiti.

Foto: Andres Raudjalg

«Loodan, et tänu OlyBeti toetusele saan tulevikus olla veel edukam,» ütles Anastassia, kes osales hiljuti särtsakal fotoseerial, poseerides kaameratele uhke Yamaha mootorratta seljas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles