Kuula: ansambli RÜÜT värske singel toob töötamise kõrvale ka naeru, tantsu ja laulu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Viiulifestival 2015: kunstioksjon ja pidu rahvamajas. Alternatiiv-etno ansambel Rüüt
Kihnu Viiulifestival 2015: kunstioksjon ja pidu rahvamajas. Alternatiiv-etno ansambel Rüüt Foto: Meisi Volt

Sügisese pimedusega kipub ligi stress ja kevad tundub liiga kaugel. Etnoansambli RÜÜT uus singel «Nädalalugu» räägib pikast töönädalast ning kui oluline on selle kõrval ka lõõgastuda.  

Mõeldes esivanemate orjapõlves tehtud füüsilise töö raskusele ja mahule ning puhkeajale, mis iganädalaselt kestis vaid laupäeva lõunast pühapäeva õhtuni, siis tundub tollane elu väga karm ja tänapäev lausa lust ja lillepidu. Aga kui tänapäeva inimene oma nädala töötunnid kokku arvutaks, mis lisaks tööpäevadele veedetakse koos arvutite ja telefonidega ka hilistel öötundidel ja nädalavahetusel sundasendites kangeks jäänud kaelte ja selgade peale, siis kas ikka anname endale piisavalt puhkust?

«Nädalalugu» on mõnusaks meeldetuletuseks, et elu ei pea olema ainult ülejõukäiv rühkimine. Naer, tants ja laul on parim puhkus, mida tasub endale lubada!

Ansamblit on võimalik kuulda neljapäeval, 19. novembril Estonia kontserdisaalis lõunakontserdil, kus kuuleb ka värsket singlit. 

Kontserdiinfo siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles