Liam Neeson avaldas oma hirmuäratava kaalukaotuse põhjuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Neeson 15. novembril Mehhikos
Liam Neeson 15. novembril Mehhikos Foto: Vida Press

Näitleja Liam Neeson rahustas muretsevaid fänne ja kinnitas, et tema kõhetu väljanägemise põhjuseks pole halb tervis.

63-aastane staar seletas, et ta kaotas 9,1 kilogrammi Martin Scorsese uue filmi «Silence» tarvis, kirjutab Collider. Film räägib Jaapanis vägivaldse kohtumõistmise alla sattunud kahest 17. sajandi jesuiidimungast ja Scorsese käskis Neesonil, Adam Driveril ja Andrew Garfieldil kaalust alla võtta.

«Martin tahtis, et me kõik näeksime pisut kuivetunud välja,» ütles Neeson. «Ma tean, et Adam läks ekstreemsustesse. Ta on endine merejalaväelane ja kui talle käsk antakse, täidab ta seda sajaprotsendiliselt. Ta nägi välja nagu Auschwitzi vang. Martin nõuab sellel tasemel pühendumist ja ma usun, et see tasub ära.»

Lisaks kaalukaotusele pidi Neeson kohanema Scorsese range režissööritööga.

«Martin on ülimalt aukartustäratav,» tunnistas Neeson. «Ta on legendaarne ja esinejana pead sellest üle saama. Mina pidin sellest üle saama... Ta nõuab võttepaigal täielikku vaikust ja kõik peavad oma töö katkestama, kui ta parajastei kedagi juhendab või stseeni selgitab. See tähendab kõiki - isegi kutt, kes maalib 400 meetri kaugusel, peab oma tegevuse katkestama. Tema jaoks on see ülivajalik ja eriti oli see vajalik selle filmi puhul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles