Selena Gomez pani oma maja müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Selena Gomez arrives before the Victoria's Secret Fashion Show in the Manhattan borough of New York, November 10, 2015.    REUTERS/Carlo Allegri FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
Singer Selena Gomez arrives before the Victoria's Secret Fashion Show in the Manhattan borough of New York, November 10, 2015. REUTERS/Carlo Allegri FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Selena Gomez on jõudnud elada oma Kalifornia osariigis Calabasase linnas asuvas majas elada vaid 18 kuud, kuid juba on ta elukoha müüki pannud.

Gomez maksis 715 ruumeetri suuruse elamispinna eest 3 700 000 dollarit, kuid müügihind on veidi krõbedam - 4 500 000 dollarit.

Foto: Vida Press

Vaid mõned päeva peale maja ostmist, ilmus kohale Gomezi jälitaja. Kui jälitaja ei lõpetanud laulja kimbutamist, lasti mees arreteerida, vahendas TMZ. Peale seda on lauljatar helistanud politseisse kolmel korral, kartes, et tema koju on tunginud järgmine jälitaja.

Väidetavalt on Gomezi otsus maja nüüd müüki panna väga õige, kuna järgmise aasta veedab neiu tuuritades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles