Diana Arno sügis-talvine kollektsioon on inspireeritud Carmen Kassist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno uus kollektsioon
Diana Arno uus kollektsioon Foto: Elina ja Silvia Kurr

Diana Arno Tallinn Fashion Weekil esitletud sügis-talvise kollektsiooni muusa on Carmen Kass.

Diana Arno uues sügis-talvises kollektsioonis leidub nii mantleid kui ka päevakleite, eelolevat pidudehooaega silmas pidades on esindatud erinevate pikkuste ja siluettidega siid- ja pitskleidid.

Foto: Elina ja Silvia Kurr

Saabuvateks jahedamateks päevadeks on valikus satiindetailidega kašmiirvest, mille juurde on võimalik sobitada näiteks siidšifoonist püksid, pühade tähistamiseks sobib aga ideaalselt Diana Arno loomingust juba tuttava siluetiga pikendatud kehaosaga midikleit. Diana Arno sügis-talvine looming on inspireeritud sügisesest loodusest ja selle erinevatest toonidest ja varjunditest. Materjalidena on kasutatud mitmeid naturaalseid kangaid nagu siid, vill ja nende segud. 

Foto: Elina ja Silvia Kurr

Diana Arno kommenteerib kollektsiooni järgnevalt: «Lisaks inspiratsioonile, mis tulenes käesolevast aastaajast, oli selle kollektsiooni loomisel minu suurimaks muusaks Carmen Kass, kellele mõeldes kogu kontseptsiooni lõpuks kokku panin.»

Foto: Elina ja Silvia Kurr
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles