King of Kings president: Eurosport Live kaudu jälgis Eestis toimunud võistlust 82 miljonit inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings president Donatas Simanaitis: Eurosport Live kaudu jälgis Eestis toimunud võistlust 82 miljonit inimest
King of Kings president Donatas Simanaitis: Eurosport Live kaudu jälgis Eestis toimunud võistlust 82 miljonit inimest Foto: MediaMarketing

Võitluskunstisarja King of Kings president Donatas Simanaitis andis enne laupäeval  Vilniuses toimuvat Grand Prix` etappi intervjuu, milles tunnistab, et kodus on seda võistlust kõige raskem korraldada. "Siin on palju sõpru, kes kogu aeg helistavad, ja siis peab neile selgitama, aga samas on hea reklaami ja meediakajastust teha," räägib ta, lisades, et lihtne sellise ürituse käimapanek pole.

.

Turniiri puhul peab ta eriliseks seda, et iga võitlus on unikaalne, korrata seda ei saa. Kõik osavõtjad on Donatase sõnul kõvasti treeninud ja tänased heitlused Vilniuses tulevad kindlasti põnevad ja erilised. Kokku tuleb Siemens Arenal kaksteist matši ja tegemist on 29. turniiri etapivõistlusega. 

President mäletab veel oma esimest võitluskunstide suurvõistlust 1995. aastal, kus korraldajad tegid kõike ise, tegelesid piletimüügiga, olid kohtunikud ja õhtujuhid ja palju muudki. Juba tollal tuli nelja tuhande kohaga võistluspaik pealtvaatajaid täis ja kaks nädalat enne võistlust olid piletid otsas. 

Tallinna Grand Prix` etapi kohta ütleb Simanaitis, et tegu oli väga õnnestunud  ja suure projektiga, korraldajad olid tasemel ja kõik oli pisiasjadeni läbi mõeldud ning kõik läks juba oma kohale paika. Eurosport Live kaudu jälgis matše 82 miljonit inimest. President usub, et järgmine Tallinna üritus 2016. aastal lööb rekordeid ja King of Kings saab olema võitluskunstide maastikul sama, mis F1 on mootorispordis. 

Donatas Simanaitis ütleb, et kui varem olid tal võitlustes omad lemmikud, siis nüüd leiab ta, et iga mees, kes võitleb King of Kings võistlusel, on favoriit. 

Kuueaastaselt võitluskunstidega alustanud Donatas teenis ka Nõukogude Armees spordiroodus, õppis seejärel Leedu kehakultuuriinstituudis poksitreeneriks, lõpetas sel alal magistrantuuri, on võitnud väga palju kõrgeid tiitleid, osales Leedu Bushido Föderatsiooni loomisel, on teinud võitluskunstides koostööd jaapanlastega ja on ka King of Kingsi brändi ning organisatsiooni looja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles