Video: Uno Loop külastab esmakordselt Lennusadamat ja elab kaasa suurele poksivõistlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Loop.
Uno Loop. Foto: PP

Laupäeval, 14. novembril toimub Tallinna Lennusadamas poksiõhtu nimega Kolme Maestro Karikas & The Battle of the Baltic Sea 2015

Eri Klasi, Peeter Sauli ja Uno Loobi karikatele võistlevate noorte kõrval astub ringi ka profipoksi nimekaim soomlane Robert Helenius.

Foto: TV3

14. novembril leiab Tallinna Lennusadamas aset eriti eksklusiivne poksipidu – just „poksipidu“ on õige sõna eeloleva ürituse kirjeldamiseks, sest kus mujal on pealtvaatajal võimalus nautida Eri Klasi, Uno Loopi ning mullu meie seast lahkunud Peeter Sauli auks klassikalist muusikat ning elada selle kõrval kaasa profipoksi suurnime Robert Heleniuse maailma tippu viiva teekonna jätku tuntud Saksamaa eest võitleva uzbeki Timur Musafarovi vastu!

Esmaklassilise toitlustuse ning eriilmelise Lennusadama meeleolu tõstavad vanameister Ivo Linna ning maestrote auks esineb Ott Lepland.

Eri Klasi, Peeter Sauli ning Uno Loopi näol on tegemist mitte ainult rahva südamed võitnud muusikatalentidega, vaid ka endiste poksimeistritega. Nii näiteks tuli Peeter Saul neljal korral Eesti meistriks, Uno Loop-ile riputati noore mehena kuldmedal kaela kahel korral ja Eri Klas tuli Tallinna meistriks.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles