Lohesurfarid lõpetavad hooaja Hollywoodi värvidepeol

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dance of Colors" klubis Hollywood.
"Dance of Colors" klubis Hollywood. Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 13. novembril lõpetavad lohesurfarid oma hooaja Tallinan klubis Hollywood hooaja “Dance of Colors” nimelise UV värvide peoga.

Ürituse pressiesindaja Priidu Nulli teatel läheb 2010. aasta Eesti lohesurfi ajalukku olulise aastana, sest tänavu tehti algust Eesti meistrivõistluste korraldamisega lohesurfis.

Lohesurf on veespordiala, kus liikumiseks kasutatakse tuule jõul liikuvat lohe ja veelauda, mis kinnituvad sõitja külge ja mille abil sõitja liigub, hüppab ning kontrollib kiirust.

Eesti meistrivõistluste auhinnad antakse välja 2 kategoorias: Freestyle ja Race.

Freestyle on ala kus 2-4 sõitjat näitavad ette antud aja jooksul parimaid trikke ja kohtunikud hindavad. Race on vastavalt kiiruse ja trajektoori sõit, kus kiirem ja osavam võidab. Lohesurfi liit sai tulemused esimesel aastal viielt võistluselt, mille koondtulemused ja Eesti meister nendes kategooriates ja naiste, meeste arvestuses kuulutatakse välja laupäevasel auhindade jagamisel.

Lohesurfi hooaja lõpetamise tseremooniat aitab läbi viia Kanal2 saate “Hooaeg” saatejuht Liina Randpere, kes ka ise harrastab lohesurfi. Lisaks toimub surfarite rippumisvõistlus ja esineb Tanja Mihhailova.

Muusikat seab peol DJ Kikko J ja saalis helendavad maalitud Cerise tantsutüdrukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles