Uus riigi lennufirma solvab inimesi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation
Nordic Aviation Foto: Ekraanitõmmis reporter.ee videolt

Hiljuti julges üks blogija kirjutada oma lehele postituse, et talle meeldis Estonian Air ja ta soovitab uue lennufirmaga Nordic Aviation mitte sõita. Selle peale sai ta lennufirmalt Nordic Aviaton üsna kummalise vastukaja.

Naine kirjutas, et tal olid olemas Estonian Airi kinkekaardid ja veel Estonian Airi tegevuse ajal neilt uurides, kas kinkekaardid kompenseeritakse likvideerimise puhul, sai ta jaatava vastuse, et kinkekaardid makstakse tagasi nagu ka piletid, siis nüüd selgus, et oodaku ta koos kõikide teistega likvideerimist ja ehk õnnestub siis ka mõni sent saada. 

“Kui meie kriitilisel hetkel Estonian Airilt küsisime, mis juhtub kinkepiletitega, siis kinnitati meile, et need hüvitatakse nagu tavapiletid. Seega me ei muretsenud ega oma kinkepiletit päris piletiks ei vormistanud,“ kirjutab naine oma blogis. “Nüüd on riik teatanud, et kinkepiletid ostnud inimesed RAHA TAGASI EI SAA - või noh “saavad likvideerimisel”, kõik me teame aga, et see tähendab, et ei saa!”

Kui naise blogi avalikuks sai ja ka uue lennufirma Nordic Aviatonini Facebooki lehele jõudis, vastas firma ametlikult oma nime alt: “Kuule puhka jalga, kloun”.

Blogi leiad SIIT!

Foto: Lugejapilt

Kas selline käitumine on normaalne, küsib blogija?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles