Michael Jacksoni ema puksib sugulasi majast välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Jackson
Katherine Jackson Foto: Frederick M. Brown/AFP

Paistab nii, et Katherine Jackson on ette võtnud sügispuhastuse ja tahab maja puhtaks lüüa seal pesitsevatest sugulastest.


Jacksonite suguvõsa liikmes peavad majast kaduma aasta lõpuks, raporteerib Radaronline. Encino häärber, kus Kathrine elab koos Michaeli laste Perise, Blanketi ja Prince Michaeliga, sai pärast popikuninga surma koduks ligi 20 kaugemale ja lähemale sugulasele.

«Katherine tahaks, et tema endine minia Alejandra Jackson ja selle neli last majast kaoksid,» informeeris asjade seisuga kursis olev allikas. «Alejandra oleks pidanud juba suvel välja kolima, kuid asjad hakkasid venima. Aasta lõpuks aga peavad nad kadunud olema. Siiski tundub, et kohtusse pole vaja minna. Asi on lihtsalt selles, et Katherine soovib kogu oma energia pühendada Michaeli lastele, aga majas on praegu segadust rohkem kui vaja.»

«Ega siis Alejandra ei pea kuuse alla minema,» jätkab allikas. «Tema eest kantakse piisavalt hoolt. Katherine lahkust tundes võib-olla isegi liiga palju. Seda kasutataksegi ära.»

Alejandra oli abielus Jermaine Jacksoniga, kuid abielu tühistati, sest selgus, et naine pole oma eelmist abielu veel lahutanud. Pärast seda elas ta abieluväliselt koos Jermanie’ venna Randyga. Jermaine’le sünnitas ta pojad Jaafar ja Jermajesty ning Randyle Randy Jr ja Donte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles