Fotod: selgusid ART of the Cocktail kokteilivõistluse võitjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ART of the Cocktail kokteilivõistlus
ART of the Cocktail kokteilivõistlus Foto: promo

Eile, 11. novembril Kochi kohvitoas toimunud ART of the Cocktail meeskondlikud kokteilivõistlused võitsid napilt Karin Reimets ja Karina Tamm Radisson Sky Blu Hotel Tallinn´ast. Teise koha saavutasid Hirja Niit Venus Club´ist ja Liina Rätsep Kalevi Jahtklubi Resto´st. Kolmanda koha viisid koju Olympic Casino baaridaamid Heleri Teder ja Julia Risuhina.

Esikoha omanikud said auhinnaks mõlemad 500 euro väärtuses Estraveli reisitsheki. Individuaalse esikoha alkoholivaba kokteili valmistamisel sai Hirja Niit ööklubist Venus Club. Parima alkoholiga kokteili valmistajaks pärjati aga Karin Reimets Radisson Sky Blu Hotel Tallinn´ast. Parima tehniku auhinna viis koju Gerda Viks Tartu ööklubist Maasikas. Radisson Sky Blu baaridaamidele tõi meeskondliku esikoha mõlema võistleja stabiilne ja hea esitlus võistlusel.

Foto: promo

ART of the Cocktail kokteilivõistlus on Eviani, Badoit mineraalvee, Giffardi siirupite ja Tridensi poolt ellu kutsutud meeskondlik kokteilivõistlus, kus tänavu osales 19 tiimi Eesti erinevatest restoranidest, lounge´dest ja ööklubidest. Võistlejad pidi valmistama oma kategoorias 5 kokteili ja neid hinnati nii kokteilide valmistamise tehnika kui joogi maitse osas.

Foto: promo

Võistluste eesmärk on propageerida kokteilikultuuri ja tutvustada Evian ja Badoit naturaalset mineraalvett ja Giffard siirupeid. Üks võistkonna liige pidi valmistama alkoholivaba kokteili ja teine alkoholiga kokteili Tridensi tooteportfellist.  Võistlejad pidid kasutama alkoholivabas kokteilis Evian või Badoit mineraalvett vähemalt 10 cl ühe kokteili kohta ja Giffard siirupit vähemalt 1 cl ühe kokteili kohta.

Foto: promo

Alkoholiga kokteilis pidid võistlejad kasutama vähemalt 1 cl kas Russian Standard Original Vodka´t või Remy Martin VSOP´d ja 1 cl Giffard siirupeid ühe kokteili kohta.

Kokteile hindasid Eesti tunnustatumad sommeljeed ja peakokad.

EBA asutati 26. mail 1994 Viru hotellis. Alates 1995. aastast toimuvad igal aastal EBA meistrivõistlused, mille võitja esindab Eestit alates 2000. aastast rahvusvahelisel kokteilide maailmameistrivõistlusel. EBA on alates 1999. aastast IBA täisliige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles