Novembri õhtul esitles Tallinna vanalinnas tegutsev Self Baar oma uut põhjamaist menüüd, mis valmis Eesti ühe hinnatuima koka Heidi Pinnaku teadliku-tundliku käe all.
Galerii: džinnibaari ja tippkoka köögi ühendanud hubane Self Baar tutvustas uut menüüd
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olles põhjamaade esimesi džinnibaare, on hubase Self Baari uhkuseks üle 30 premium/ultra-premium džinni ning tippkoka poolt välja töötatud džinnist inspireeritud menüü, mis koos loovad õndsa oaasi.
Oma uhkete tiitlite kõrval (Aasta kokk 2002, Bocuse d'Or 2013 võistluse finalist ja Aasta tegija 2014) jääb Heidi Pinnak tagasihoidlikuks ning iseloomustab oma kööki kui «ausat, põhjamaist ja toidust lugupidavat».
Vaata galeriist, kes uue menüüga tutvumas käisid!