Elu24 eksklusiivvideo! Sepultura laulja Derrick Green: metal muusika ei sure välja, see laieneb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 11. novembril astus rokiklubis Tapper üles Brasiilia metalbänd Sepultura. Bändi laulja Derrick Green leidis enne esinemist aega, et Elu24-ga veidi juttu ajada.

Kuigi Sepultura tähistab 30 tegutsemisaastat, on Derrick Green bändis olnud neist 19. Green on väga tänulik selle võimaluse üle, mis talle anti. Enda arvates muutus Sepultura kõla loomulikul teel peale seda, kui mees bändiga liitus. Greenil endal on pungi ja hardcore'i taust ning ka sealseid elemente on ta Sepulturasse juurde toonud.

Derrick Green on pärit USA-st ning tema jaoks oli Brasiiliasse kolimine üpris raske. Õnneks oli ta kolimise hetkel piisavalt noor, et asukoha vahetusega harjuda.

Eelmisest kontserdist Eestis on Greenil meeles see, et bändi hotellituba oli halb. Siiski meenutab ta helgelt Tallinna vanalinna. Kuigi palju ameeriklasi on Eestit külastanud, arvab Green, et õnneks pole siin veel liiga palju turiste.

Greeni arvates ei hakka metal muusika välja surema, vaid pigem toimub žanri laienemine.

Greenil on meeles ka üks lõbus seik, kui Sepultura astus üles bändiga Immortal. Sel korral laenasid Sepultura liikmed teiste lavameiki ja andsid terve kontserti nähes välja nagu death metali bänd. 

Järgmisel aastal liigub Sepultura tagasi stuudiosse ning alustab uue materjali kirjutamise ning salvestamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles