Prantsusmaal sõi näljane koer surnud peremeest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Prantsuse politsei leidis eile Montpellier´s asuva kortermaja korterist surnud mehe, kelle koer oli osa ta jalast ära söönud.

Mehe naabrid teatasid  päästeteenistusse majas levivast tugevast ebameeldivast lõhnast, mis tuli 63-aastase mehe korterist, edastab The Local.

Politsei sisenese korterisse ja leidis eest surnukeha, mis oli juba üsna lagunenud. Mehel puudus osa jalast, millest suure tõenäosusega toitus koer, kes kannab nime Lana.

«Ebameeldivat lõhna oli tunda poolteist nädalat. Küsisin endalt, et kas tõesti see mees on surnud. Siis aga arvasin, et pigem on koer surnud,» sõnas end Clémentiks nimetanud naaber.

Laiba lagunemisaste näitas, et mees oli surnud vähemalt kaks nädalat. Täna tehakse surnukehale lahkamine, mis peaks paljastama surma põhjuse.

Politsei sõnul võis mees surra ootamatu terviserikke tagajärjel, sest mitte midagi ei viita kuriteole.

Prantsuse meedia andmetel tekkis kõigepealt mehe eakal isal kahtlus, et ta pojaga on midagi korrast ära ja kontakteerus politseiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles