KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamas kohtuvad mereajalugu ja poksilegendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamad kohtuvad mereajalugu ja poksilegendid
KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamad kohtuvad mereajalugu ja poksilegendid Foto: MediaMarketing

Juba sel laupäeval Tallinnas Lennusadamas aset leidev suurejooneline Kolme Maestro poksipidu üllatab sellega, et mereteemalisse miljöösse sulandatakse eriline poksiring. 

Foto: MediaMarketing

Poksipeo peakorraldaja Tõnis Grinkini sõnul pole Lennusadamas varem selliseid heitlusi korraldatud ja ka poksiüritused pole veel sedavõrd erilisse keskkonda läinud. «Sealne heli ja kaja on midagi harukordset!» kiidab korraldaja.

Poksiring on paigutatud nii, et arvesse on läinud ruumi omapära, pausihetketel saavad külalised pilgud kinnitada eksponaatidele ja üle ringi kulgeb sild. Seega on lisaks võimsale poksipeole tegu ka erilise sisekujundusliku saavutusega. 

Foto: MediaMarketing

Laupäeval on kõigil erakordne võimalus elada kaasa Eri Klasi, Uno Loopi ja meie seast lahkunud Peeter Sauli auks korraldatud võitlusspordiüritusele, mille suurimaks nimeks on Soome poksistaar Robert Helenius, kes kohtub võimsas heitluses Saksamaa lipu all võitleva graniitkõva usbeki Timur Musafaroviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles