Muutused AK-s: uudisteankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aktuaalse kaamera» uudisteankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele, teda hakkab asendama Neeme Raud
«Aktuaalse kaamera» uudisteankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele, teda hakkab asendama Neeme Raud Foto: Facebook/ Aktuaalne kaamera

ETV uudistesaade «Aktuaalne kaamera» teatas sotsiaalmeedias, et uudisteankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele ja tema asemele tuleb Neeme Raud.

«AK-s on ees ootamas mitmeid olulisi muutusi. Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele! Palju õnne Monika!» edastas «Aktuaalne kaamera» Facebooki kaudu vahvat uudist.

Monika asemele tuleb praeguste plaanide järgi uudistesaate Moskva korrespondent Neeme Raud, kes tegi suvel AK ankru tööd ning pälvis vaatajatelt väga positiivse vastuvõtu. Neemet loodetakse näha ka «Välisilma» saatejuhina.

«Moskvas jätkame 2016-ndal aastal esialgu ühe mehe ehk Anton Aleksejeviga, sest olümpiamängude ja jalgpalli EM-i lisakuludest tulenev ERR-i sisene eelarvekärbe puudutab ka uudistetoimetust. Kui meie eelarvelised võimalused peaks 2017-ndal aastal paranema, siis mõistagi saadame Antonile ka teise inimese appi, sest teha üksi nii eesti- kui ka venekeelseid tele- ja raadiouudiseid ning olla ka ise operaator-monteerija-autojuht on ühe inimese jaoks väga suur koormus.»

Järgmise aasta suur teema on AK jaoks ka niinimetatud vana raadiomaja rekonstrueerimine uudistemajaks, kuhu saatel õnnestub esmakordselt kokku kolida kõik uudistega tegelevad üksused ehk AK, raadiouudised ja portaal. 

Lisaks tuleb uudistemajja ka senisest ruurem ja moodsam «Aktuaalse kaamera» stuudio.

AK-s on ees ootamas mitmeid olulisi muutusi. Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast...

Posted by Aktuaalne Kaamera on Tuesday, 10 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles