Kui Bieber oleks superkangelane, peataks ta aega ja lendaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
31. oktoobril esitles Justin Bieber oma raamatut pealkirjaga "Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story", kus räägib oma sõnadega, mis elu ta elab
31. oktoobril esitles Justin Bieber oma raamatut pealkirjaga "Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story", kus räägib oma sõnadega, mis elu ta elab Foto: SCANPIX

16aastane teismelissensatsioon on suur superkangelastest jutustavate koomiksite fänn ja tahaks isegi omada erilisi võimeid. (Näiteks koomiksikangelane Superman oskas lennata ja üks tegelane fantaasiaseriaalist «Võluvägi» peatas aega – toim.)

Bieber: «Ma oleksin suurima heameelega superkangelane. Tahaksin muidugi lennata, kuid mu teine võime võiks olla seotud aja peatamisega. See võime kuluks tõesti marjaks ära,» vahendab contactmusic.com lauljat.

Tegelikult... eks paljud meist on unes lennanud ja kes meist ei tahaks, et mõni hetk kestaks kauem, kui tegelikult. Ka üks kuulus kirjandustegelane Faust ütles Goethe raamatus, et oo, kaunis hetk, peatu.

Hmm, Justin esines nüüd siis sisuka avaldusega? Hea lugeja, mida Sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles