Lauri Viikna Sharm El Sheikhis lõksus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivoli Tuur OÜ omanik Lauri Viikna on enda sõnul pettunud neis valede rägastikus, millega teda pärast kevadist õnnetust on seotud.
Tivoli Tuur OÜ omanik Lauri Viikna on enda sõnul pettunud neis valede rägastikus, millega teda pärast kevadist õnnetust on seotud. Foto: Sille Annuk / Postimees

Egiptuses on hetkel ärevad ajad. Kohapeal viibib ka restoraniärimees Lauri Viikna oma abikaasa Victoriaga ning paari päeva eest postitas mees oma Facebooki, et kedagi juurde ei tooda ja nad ootavad, millal tagasi pääsevad.

Lauri kirjutas: Kõik riigid tunnevad muret oma kodanike pärast Sharm el Sheikis, Egiptuses. Lisaks Euroopa riikidele isegi Venemaa andis teada, et evakueerib kõik oma kodanikud, 50 000 inimest muideks, saadab eriväeosad turvalisust tagama jne.

Meie omad pole aga siiani piiksu ega puuksu teinud. Eriti härra pingviin, kelle asi see oleks. Meedias on vaid kirjed mida teised riigipead teevad. Mida ikka Puutja ütles ja Briti peaminister selgitas jne.

Meie saime hetk tagasi teada, kuna ise helistasime reisikorraldajale, et juurde siia rahvast ei tooda. Loodame, et vähemalt viiakse minema. Täname ette...

Täna andis reisikorraldaja Go Adventure teada, et tõesti, kedagi juurde riskipiirkonda ei viida ning kõik reisijad kes hetkel on kohapeal, saavad seal firma kulul olla kuniks tagasilend 10.11 hommikul väljub.

Go Adventure avaldus: Tähelepanu! Reisijad, kes asuvad Egiptuse kuurordis Sharm el Sheikhis, tuuakse tagasi Tallinna teisipäeval 10. novembril 2015 a.

Sharm el Sheikh - Tallinn väljub 10.novembril 2015

NMA 2846 Sharm el Sheikh - Tallinn 07:30 - 12:40 

Esialgse info kohaselt saavad reisijad lennukisse kaasa võtta ka oma pagasi.

Kõigile reisijatele, kes on hetkel Egiptuses, tagatakse tasuta elamine nende hotellides ja toitlustus kuni lennuki väljumiseni ning transfeer lennujaama.

Uusi reisidokumente(vouchereid) ei ole vajalikud,

Hurghada lennu detailid avaldame lähiajal.

Täname Teid mõistva suhtumise eest!

Foto: facebook.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles