Mees, otsid naisele jõulukinki! Aga palun, Eestisse jõuavad müüki Swarovski kristallidega kaetud tolmuimejad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti poodidesse jõuab jõuludeks müüki 20 000 Swarovski kristalliga kaetud Electrolux tolmuimeja
Eesti poodidesse jõuab jõuludeks müüki 20 000 Swarovski kristalliga kaetud Electrolux tolmuimeja Foto: Electrolux

Electrolux toob jõuludeks turule 20 000 Swarovski kristalliga kaetud Ergorapido varstolmuimeja.

Foto: Electrolux

Homme, 10. novembril jõuab rohkem kui 20 000 Swarovski kristalliga kaetud Ergorapido varstolmuimeja Eestis müüki. Seade on saadaval vaid kahes ONOFFi kaupluses ja väga piiratud koguses – kokku müüakse Eestis 150 Ergorapido Swarovski limited edition varstolmuimejat.

Electrolux Ergorapido varstolmuimeja Swarovski eriväljaanne tähistab populaarse ja auhinnatud disainiga seadme juubelit – Ergorapido varstolmuimejat on toodetud juba rohkem kui 10 aastat ning selle aja vältel on müüdud üle 10 miljoni seadme. Ergorapido Swarovski limited edition varstolmuimejat on Eestis võimalik osta vaid ONOFFi kauplustest Lõunakeskuses (Tartu) ning Mustika keskuses (Tallinn).

Foto: Electrolux

Ergorapido varstolmuimejat on ülimugav kasutada ning tänu stiilsele disainile ja kompaktsusele ei ole vaja seadet kappi peita – see võib julgelt seista laadimisalusel ruumi nurgas, kus see on kasutamiseks kohe käepärast ning tänu kaunile välimusele mõjub sisustuselemendina. Swarovski kristallid annavad seadmele pidulikuma välimuse, mistõttu sobib Ergorapido Swarovski eriväljaanne ideaalselt ka jõulukingituseks.

Foto: Electrolux

Electrolux Eesti müügijuht Margus Peetrise sõnul on Ergorapido varstolmuimeja kandev idee olnud alati efektiivne puhastus, kasutusmugavus, kompaktsus ja kaunis disain – erinevalt teistest tolmuimejatest ei pea Ergorapidot kappi peitma, see on mõeldud toas lahtiselt hoidmiseks, et seda oleks alati mugav haarata, kui on kiirelt vaja midagi puhastada.

“Ergorapido varstolmuimeja Swarovski kristallidega kaunistatud eriväljaanne täiustab seadme välimust veelgi – sädelevate kristallidega varstolmuimejat on lausa rõõm kasutada kasvõi keset jõulu-, aastavahetuse või muud pidu, kui lõbusas peomeeleolus tekkinud segadus vajab kiirelt likvideerimist,” lisas Peetris.

Foto: Electrolux

Tänu seadme kergele kaalule, juhtmeta tehnoloogiale, võimsale akule ja suurepärasele manööverdamisvõimele võib kasutaja Ergorapido tolmuimejaga koristades liikuda hõlpsalt ühest toast teise ilma, et peaks pistikupesa vahetamiseks koristamist katkestama.

Ergorapido varre küljes on ka eraldi käsitolmuimeja. Varstolmuimeja otsiku rullharjal on isepuhastuv funktsioon, mis eemaldab harjale kogunenud juuksekarvade ja mustuse pusa vaid hetkega. Uued Ergorapido mudelid seisavad püsti ise ilma igasuguste abiseadmete, dokkide ja muude vahenditeta, mis muudavad koristamise veelgi mugavamaks.

Ergorapido Swarovski varstolmuimeja hind on ONOFFis 299 eurot.

Milline suurepärane kingitus luksust hindavale abikaasale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles