Trummi ja bassi superstaar Zardonic naaseb Eestisse uue albumiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zardonic koos Bullet Time'iga Tallinnas Rock Cafes lava taga
Zardonic koos Bullet Time'iga Tallinnas Rock Cafes lava taga Foto: Facebook

Zardonic – maski taha varjunud artist DJ-puldis, kes hullutab maailma klubisid raskekõlalise elektroonika ja karmide kitarrisämplide seguga. Tema energeetikat kadestab iga rock-bänd! Venetsueelast pärit DJ suudab omavahel miksida selliseid stiile nagu drum’n’bass, black metal, industrial ja minimal techno, nimetades ise oma stiili «heavy EDM-ks».

Foto: Poster

Zardonicu nimel on koostööd selliste artistidega nagu Celdweller, Counterstrike, DJ Hype, remiksid industrial bändi Nine Inch Nails ja black metal’i ansamblite Dark Funeral ning Gorgoroth loomingust. 

Tema eksperimentaalse muusika fännide hulka kuuluvad Pendulum ja Dieselboy. Tema tööd platseeruvad nii elektroonilise muusika kui ka raskemuusika hit-paraadide ülemiste riiulite peal ning singel «Bring It On» sai nii võimas, et võeti jõuvõistluse seeria «World Series Of Fighting» ametlikuks soundtrack’iks.

Oma meeldejääva lavalise välimuse tõttu kuulub Zardonic TOP10 DJ-de hulka, kes esinevad kostüümides ning temast on tehtud omanäoline karakter«Warlocks vs Shadows» arvutimängu. 

5. detsembril esitleb Zardonic klubis Tapper oma uut albumit «Antihero».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles