Vaata: Sandra Sillamaa müüb oma hubast Kalamaja kodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week, Raadio 2 presents Von Krahlis. Sandra Sillamaa
Tallinn Music Week, Raadio 2 presents Von Krahlis. Sandra Sillamaa Foto: Erlend Štaub

Ansambli Trad.Attack! ainus naisliige Sandra Sillamaa teatas Facebookis, et müüb oma hubast ja kaunist Kalamaja kodu Tallinnas.

«Elu on teinud viimasel ajal igasuguseid pöördeid ja nüüd on nii, et panen oma armsa kodu Kalamajas müüki. Mitmed sõbrad on seda aidanud ägedaks remontida ja mitmed on käinud siin kodukontserte kuulamas,» kirjutas muusik Sandra Sillamaa müügikuulutuses.

«Kui teate kedagi, kes otsib Tallinnasse sellist korterit, siis võite seda infot jagada,» lisas staar.

Sillamaa lisatud info:

Vabriku tänav / 65 m2 / II korrus / puumaja / hoovimaja / 2 tuba + vannituba + avatud köök / keldribox / parkimiskoht hoovis / puldiga värav / gaasiküte / kamin + ahi / elektriga põrandaküte / vann / 10 akent (päike 24h) / vanad puitpõrandad / puitpakettaknad / siseviimistluses kasutatud savikrohvi, lubikrohvi, kohupiimavärvi / sisse jäävad köögimööbel ja tehnika, pesumasin, lambid, magamistoas avatud riidekapp, seintele kinnitatud riiulid, kardinad / madalad kommunaalid ~ 30-80€ kuu + elekter / sisse võib kolida alates 16. novembrist / ....rohkem infot sandrasillamaa@gmail.com või privaatsõnumites või 5246475.

Vaata pilte ja võta Sandraga ühendust Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles