Voltveti mõisas on kammermuusika kontsert

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu keelpillikvartett: (vasakult) Kristel Eeroja-Põldoja, Kadri Sepalaan, Kadri Rehema ja Reet Mets.
Tartu keelpillikvartett: (vasakult) Kristel Eeroja-Põldoja, Kadri Sepalaan, Kadri Rehema ja Reet Mets. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Koolimuusikasarjas "Kammermuusika mõisakoolides" jõuab teisipäeval, 16. novembril kell 13 Tihemetsa Voltveti koolituskeskuse saali Tartu keelpillikvartett.
 

Tartu keelpillikvartett koosseisus Kristel Eeroja-Põldoja (viiul), Kadri Sepalaan (viiul), Kadri Rehema (vioola) ja Reet Mets (tšello) esitab Eino Tambergi, Borodini, Beethoveni ja  Mendelssohni muusikat.

Tarku keelpillikvartett avaldab selle kavaga austust eesti muusika vanameistrile Eino Tambergile, kel täitus kevadel 80 eluaastat. Muusikute sõnul on Tamberg alati nii inimese kui muusikuna kiiranud erilist positiivsust, rõõmsameelsust ja heatujulist energiat. Nii kätkeb tema Keelpillikvartett särtsakaid rütme ja eredaid kujundeid.

Tartu keelpillikvartett on loodud 2006. aastal ja see koosneb Vanemuise sümfooniaorkestri rühmakontsertmeistritest ning Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli pedagoogidest. Kõik on aktiivsed ja nõutud tegevmuusikud.

Kontserdisari on mõeldud eelkõige igas vanuses koolilastele, kuid kontserdile on oodatud kõik huvilised. Kontsert on tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles