Mark Owen ei tundnud iseennast ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Owen
Mark Owen Foto: WENN.com

Take Thati staar Mark Owen veetis esimest korda elus tänavu märtsikuus aega võõrutusravil.


Nüüd on ta valmis sellest rääkima, vahendab Digital Spy. Aasta alguses tunnistas Owen, et tal on tõsiseid probleeme alkoholiga ja et ta on oma naist enam kui kümne teise naisega petnud.

«Võõrutusel olles oli mul võimalus oma käitumist analüüsida ja endale selgeks teha, kes ma selline olen ja kes ma mitte ei ole,» jutustas mees. «Ma justkui muutusin mingiks võõraks olendiks , keda ma ise äragi ei tundnud. Kuidas see küll juhtus?! Oh sa vana värdjas!»

Oweni bändikaaslane Jason Orange tunnistas, et sedapuhku oli grupp valmis langenud kamraadi toetama. «Kui varem keegi raskustesse sattus, siis nühkisime edu ja äri nimel kõigest muust hoolimata ikka edasi. Nüüd asetasime teise inimese saatuse esikohale. Keegi ei avaldanud Markile mingit survet, et ta peab ruttu naasma ja koos bändiga jätkama.»

Robbie Willams on võõrutusravil käinud lausa kaks korda. «Ilma selleta oleksin ma surnud,» rääkis Robbie. «Mitte keegi ei suuda miljonite inimeste tähelepanu paine all elada. See ei ole unistus, see on õudus.»

Neid probleeme käsitletakse peatselt ilmuvas Take Thati dokumentaalfilmis lähemalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles