Cafe Amigo sünnipäeva ehib Dr. Alban

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Alban.
Dr Alban. Foto: Wikipedia.org

Järgmisel reedel, 19. novembril peab oma 16. sünnipäeva Café Amigo, peol astub üles 1990. aastate megastaar Dr. Alban.

“Viimase aasta jooksul on meie klubis esinenud näiteks London Beat, Haddaway ja Thea Austin, kõik esinemised on läinud täismajale,” ütles Cafe Amigo juht Taavo Raag. “Dr. Alban on väärikas kingitus meie külalistele klubi järjekordse sünnipäeva puhul. Piletihind on taskukohane ja hoogne tantsumuusika meie klubi publiku jaoks väga sobiv.”

Dr. Alban on 1990ndate megatäht, kes on müünud üle 11 miljoni plaadi. Tema kuulsaimad hitid on “It’s My Life”, “Sing Hallelujah”, “Hello Africa”, “Look who is talking” jmt.

Café Amigo alustas tegutsemist 1994. aastal ja kuulub aktsiaseltsile Sokotel, kes tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all.

Ööklubi Café Amigo on avatud seitse päeva nädalas. Cafe Amigo juurde kuuluvad elav muusika nädalavahetustel (neljapäevast laupäevani) ning professionaalsed baarmenid, kes võitnud mainekaid auhindu nii Eestis kui välismaal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles