FOTOD ARHIIVIST Jan Uuspõllu uus kaaslane on püüdnud Eesti printsess 2015 tiitlit

Copy

Suve hakul tuli ilmsiks, et Jan Uuspõllu uus kaaslane on ilusalongi omanik Brigita Anton. Viimane osales 2015. aastal ka Tallinnas toimunud iludusvõistlusel «Eesti printsess 2015». Vaata võistlusel klõpsatud fotosid!

Brigita Anton jõudis 2015. aastal toimunud «Eesti printsess 2015» iludusvõistluse finaali.

Taasavaldame 2015. aastal ilmunud loo!

(Brigita Anton vasakult teine)
(Brigita Anton vasakult teine) Foto: Destate Media

Finaalinädal oli vaheldusrikas ning nõudis neidudelt palju tööd ja eneseületamist.

Juba esimesed päevad näitasid, et üks kümnest finalistist ei saa ettevalmistusprogrammi nõudmiste ja finaali reeglitega hakkama. Nii ei jäänud korraldajafirma üle muud kui ta diskvalifitseerida.

Brigita Anton (vasakul)
Brigita Anton (vasakul) Foto: Destate Media

Ettevalmistusnädal algas hubases Tallinna lokaalis Deja Vu, kus toimus neidude esimene kokkusaamine ja tutvumine.

Endine modell ja rahvusvaheliste konkursside kohtunik Ireni Erbi rääkis finalistidele avaliku elu reeglitest, andis individuaalselt nõu stiili ja välimuse kohta, seletas, kuidas õigesti suhtuda konkurssi, võitu ning kaotusse. Finaalinädala alguse tähistamist jätkasid neiud mänguga Krabi Bowlingus.

Teisipäeval ootas finaliste modellikõndimise meistriklassi tund Destate Republicu modelliäri koolis, esimese vooru lavastus ja New Day Salongi külastamine, kus neidudele räägiti talvehooaja kätehoolduse tähtsusest ja reeglitest ning tehti mõnusaid taastavaid protseduure.

Brigita Anton (paremal)
Brigita Anton (paremal) Foto: Destate Media

Kolmapäeval pärast modelliäri kooli tunde ootas finaliste esimene tuleproov erikülalistena Thaya Shop&Salongi pidulikul õhtul.

Neiud näitasid punasel vaibal oma defileeoskusi ning osalesid modellidena juuksuri-stilisti Ilja Komarovi moesoengute meistriklassis. Sel õhtul valis salongi omanik Kadri-Triin Truija oma võitja, kes sai Thaya lemmiku tiitli ning eksklusiivse käsitöö käevõru – valitud sai Itaaliast pärit Cristiana Carduccio.

Järgmisel päeval, külastades International Cosmetic Centerit, said neiud kosmetoloogi Anzela Nikolnikavalt konsultatsioone eri tüüpide noore naha hoolitsemise kohta. 

Kaks viimast ettevalmistuspäeva veetsid neiud finaalikleite proovides ning aktiivselt õppides finaal-show lavastust.

Brigita Anton
Brigita Anton Foto: Destate Media

Finaal koosnes mitmest voorust. Esimesena oli tutvustusvoor teksades ning konkursi T-särkides, seejärel show-lavastus kokteilikleitides, moe-show smart casual'i stiilis ning klassikaline õhtukleidivoor. Kahes voorus pidid neiud vastama žürii küsimustele, kus nad näitasid leidlikkust ja kindlat meelt žüriiliikmete huumorimeele vastu.

Kahe peakrooni võitjateks said Hanna-Maria Sell (17) ja Liza Kuhta (17).

Hanna-Maria tunnistati parimaks missinduse suunal ning sai Eesti printsess 2015 tiitli. Liza aga oli kõigist ees modellinduse suunal ning sai TV Start Model 2015 krooni. Teise koha pälvis Elina Pronina (15) ning kolmanda koha Brigita Park (17).

Samuti valis Ireni Erbi kaks osalejat, kes said kutse riikliku konkursi Teen Miss Estonia 2016 otse top 12 sekka, finaal toimub 30. aprillil 2016. Valituks said Elina Pronina ja Cristiana Carduccio.

Foto: Destate Media
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles