Surfipoiss Ahun visati koolist välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Ahun musitseerib hangil.
Johannes Ahun musitseerib hangil. Foto: Jelena Rudi

Menusaade «Tantsud tähtedega» pole ainuke institutsioon, kust Ahun enne õiget aega pidi lahkuma – omal ajal heideti ta koolikohustuse täitama jätmise pärast välja Tallinna Muusikakeskkoolist.


«Me tegin poppi, sest ei viitsinud klassis lällata – las teised teevad oma asju ja õppigu need, kes seda tahavad,» seletab Ahun toonaseid patte Õhtulehele. Hoolimata sellest, et isa seitsmenda klassi poisi iga päev käe kõrval kooli viis, ei mallanud väike Johannes tundides istuda, vaid kolas koos kaaslastega hoopis mööda koolimaja ringi.

Pärast välja heitmist pöördus Johannes spordi poole, lõpetades põhikooli Kivimäe koolis ja keskkooli juba Adentese spordikoolis. Tänaseks on temast sirgunud tähelepanuväärne modell ja Eesti olümpialootus Londoni olümpiamängudel. Lisaks rõõmustab ta kuulajaid mahedate hangi-helidega, esinedes koos oma ansmabliga Improov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles