Eesti Laulu poolfinalist Anett Kulbini jaoks oli edasipääs suur üllatus: hakkasin keset õhtusööki õnnitlussõnumeid saama

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kulbin
Anett Kulbin Foto: Facebook

Neljapäeval, 5.novembril selgusid ETV «Ringvaates» võistluse Eesti Laul 2016 poolfinalistid. Kahekümne poolfinalisti seas on ka Anett Kulbin looga «Strong». Uurisime lähemalt, kuidas lauljatar uudist vastu võttis!

Anett Kulbin avaldas Elu24-le, et edasipääs tuli talle üllatusena. «Eelnevatel aastatel on edasipääsenutele endile antud märguanne enne nimede lõplikku avalikustamist. Kuna sel aastal keegi minuga ühendust ei võtnud, siis olin tegelikult sisimas juba leppinud, et ei pääsenud edasi ja see mõte oli täiesti vastuvõetav. Siis aga hakkasin keset õhtusööki õnnitlustega sõnumeid saama,» rääkis lauljatar, et üllatus oli suur, aga meel on hea ja ta on edasipääsu üle väga rahul.

Uudis on Aneti jaoks veel nii värske, et ta ei ole jõudnud kõigi kahekümne edasi pääsenud looga tutvuda, aga artistide nimekirja vaadates on lauljatari sõnul väga andekas seltskond koos. «Võistlus saab kindlasti põnev olema!»

Hetkel töötab Anett tiimiga veel loo «Strong» viimaste detailide kallal. «Loodan, et lugu saab kuulda juba novembri lõpus,» lisas lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles