«Armastust otsides»: massaažisalongis särises õhk romantikast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Armastust otsides» seekordses saates käisid osalised massaažisalongis, mis osutus üsna vallatuks ettevõtmiseks.

Joelile tuli külla Ülle, kelle saabumine muutis Evelini ja Martina eriti vaikseks. Samal ajal, kui Evelin ja Martina ladusid puid, tutvustas Joel Üllele oma majapidamist ning Ülle oli kindel, et ta võiks kas või kohe sisse kolida. Kuna aga Joel Eveliniga erilist klappi ei leidnud, otsustas ta Eveliniga hüvasti jätta.

Foto: Kanal 2

Külli suur huvi on fotolavastuste organiseerimine, stiliseerimine ja lavastamine ning ta soovis seda maailma ka Vihtorile ja Tõnule tutvustada. Nad sõitsid üheks lõbusaks fotosessiooniks koos maale.

Foto: Kanal 2

Eriti lõbusaks osutus kanadega poseerimine, milleks mehed pidid esiteks ühe sulelise kinni püüdma. Lisaks huumoririkkale meelelahutusele õppisid Külli, Vihtori ja Tõnu palju ka teineteise iseloomu kohta.

Foto: Kanal 2

Emeli kutsus oma väljavalitu, Terje, maakoju külla ning tutvustas oma unistuste kodu. Emeli kujutas hästi ette, et juba mõne aasta pärast Jõgevamaale oma vanavanematelt päranduseks saadud majja kolida ning oma poeg kohalikku kooli panna. Terje elab Emeli maakodule üsnagi lähedal, nii et maaelu on talle tuttav ning ta kujutaks hästi ette, kuidas seal metsade vahel elada oleks.

Foto: Kanal 2

Rahel kutsus Kristjani ja Janeku kohtingule massaažisalongi, kus koos õpiti koduse massaaži tegemise võtteid. Rahel mõtleb juba pikalt massaažikursustele ning proovis seda ka hea meelega koos noormeestega. Õhk särises romantikast ning Kristjan ja Janek said elu põhjalikuma massaaži.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles